Careers

Ropeblock is expert in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige componenten voor de hijs- en staalkabel- industrie. Een thuis voor (technische) specialisten die samen met haar leveranciers en klanten efficiënte en innovatieve producten realiseert. We zijn een zelfstandige onderneming en een internationale speler van formaat in een niche markt in de segmenten Cargo Handling – Maritiem; Offshore; Construction; Dredging en Rigging.  De focus voor de komende jaren ligt op verdere internationale groei, waarbij kwaliteit, efficiency en innovatie hoog in het vaandel staan.

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende mooie vacatures openstaan. Ga je niet over één nacht ijs en wil je eerst een oriënterend gesprek. Je bent van harte welkom. De koffie staat klaar. We horen graag van je! 

Oktober 2021 - Inventory Analyst
Oktober 2021 - Industrieel Spuiter
Oktober 2021 - Project Monteur
September 2021 - Overall Planner Supply Chain
September 2021 - Senior Buyer / Supplier Development Engineer

Stage/afstuderen

Ons is meer dan eens verteld dat Ropeblock een verrassend interessant en uitdagend bedrijf is. Wij hebben regelmatig stageplekken en afstudeeropdrachten. Ben je enthousiast over ons bedrijf en denk je dat je ons kunt versterken als stagiair(e) en/of afstudeerder, dan nodigen we jou van harte uit voor een open sollicitatie. Deze kun je richten aan onze afdeling: vacature@ropeblock.nl

Juni 2021 - Afstudeerder HRM

 

 

 

Stay informed - get our newsletter

Would you like to keep abreast of what Ropeblock is up to regarding product development, new additions to the product range, interesting projects, international trade fairs − or Smart Engineering in general? Just subscribe to our newsletter, so you won’t miss a thing.