Careers

Ropeblock is expert in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige componenten voor de hijs- en staalkabel- industrie. Een thuis voor (technische) specialisten die samen met haar leveranciers en klanten efficiënte en innovatieve producten realiseert. We zijn een zelfstandige onderneming en een internationale speler van formaat in een niche markt in de segmenten Cargo Handling – Maritiem; Offshore; Construction; Dredging en Rigging.  De focus voor de komende jaren ligt op verdere internationale groei, waarbij kwaliteit, efficiency en innovatie hoog in het vaandel staan.

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Vanwege voortdurende groei zijn we nu op zoek om onze organisatie te versterken met zeer gemotiveerde professionals op verschillende gebieden. Ons is meer dan eens verteld dat Ropeblock verrassend interessante en uitdagende banen biedt. Dus als je geïnteresseerd bent in een van onze huidige vacatures, aarzel dan niet om te solliciteren.

Vacatures

Kies jij voor werksfeer, uitdaging in je werk en mogelijkheden je te ontwikkelen? Wij hebben regelmatig vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega!

31 januari 2020 - Manufacturing Engineer m/v (ook starters welkom!)


Open sollicatie

Ben je enthousiast over ons bedrijf en denk je dat je ons kunt versterken als collega of als stagiair(e), dan nodigen we jou van harte uit voor een open sollicitatie. Deze kun je richten aan onze afdeling: vacature@ropeblock.com

 

 

 

Stay informed - get our newsletter

Would you like to keep abreast of what Ropeblock is up to regarding product development, new additions to the product range, interesting projects, international trade fairs − or Smart Engineering in general? Just subscribe to our newsletter, so you won’t miss a thing.